Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 R motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği takılı kalıyor ve gaz...
Merhaba, Zontes 155 G1 motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi çok yavaş oluyor ve gaza basmama...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 T1 motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği bir türlü düzgün çalışmıyor...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 R motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi çok...
Zontes 350 E’nin gaz kelebeği sorunuyla karşılaşan birçok kişi var. Bu sorun genellikle temizlik veya ayar gerektirir. Öncelikle gaz kelebeğini kontrol etmeli ve gerekli bakımı yapmalısınız. Eğer sorun devam ederse yetkili servise başvurmanızda fayda var.
Zontes 350 E gaz kelebeği sorununu çözmek için öncelikle motosikletinizi yetkili servise götürüp detaylı bir kontrol yaptırmanızı öneririm.