Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 R model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği sıkışıyor gibi...
Merhaba, Zontes 125 M model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken ani tepkiler veriyor ve istikrarsız...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 200 C model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motora yeterince güç gelmiyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 200 C motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açma-kapama esnasında düzensizlikler...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 GK motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi oldukça yavaş ve düzensiz oluyor....
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 R motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motorun tepkisi gecikiyor ve...
Merhaba, Zontes 250 T-E model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça gecikmeli ve düzensiz...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 200 C motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun hızlanması normalde olması...
Merhaba, Zontes 250 T-E motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği bir türlü düzgün çalışmıyor...
Merhaba, Zontes 350 R motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi oldukça yavaş oluyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 D motosikletimde bir süredir gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça yavaş oluyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 T1 motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği, ani hızlanmalarda sorun çıkarıyor ve motorun performansını olumsuz...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 T1 motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermemesi ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi oldukça...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği, hızlanma esnasında düzgün...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 250 T-E motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeğinin açılıp kapanması sırasında düzensizlikler oluyor...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 R motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça...
Merhaba, Zontes 200 C model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi oldukça yavaş...
Zontes 350 R’nin gaz kelebeği sorunuyla ilgili olarak öncelikle gaz kelebeği kablolarını kontrol etmeni öneririm. Eğer kablolar sağlam ise, gaz kelebeği temizliği yapılabilir, bu genellikle sorunu çözebilir.
Zontes 350 R’nin gaz kelebeği sorununu çözmek için öncelikle gaz kelebeğinin temizlenmesi ve gerekirse yağlanması önemli olabilir. Ayrıca, motosikletin elektrik sistemi de kontrol edilmeli, bu da sorunun kaynağını bulmada yardımcı olabilir.
Zontes 350 R’da gaz kelebeği sorunuyla karşılaşan birçok kullanıcı var. Bu durumda öncelikle yetkili servise başvurarak detaylı bir kontrol yaptırmak en doğru seçenek olabilir.