Merhaba, RKS Bolero 50 motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu çeviriyorum ancak motorun devri artmıyor ve hareket...
Arora Boss 125 motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gaz kolunu çeviriyorum fakat motorun devri artmıyor ve ilerlemiyor. Bu...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility S 125 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu açtığımda motor bir türlü istediğim hızda gitmiyor. Gaz...
Merhaba, KTM 150 SX motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu çeviriyorum ancak motorun devri artmıyor ve hareket...
Merhaba, Mondial 50 Exon motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu çevirmeme rağmen motorun devri artmıyor ve hareket...
Merhaba, Mondial 125 Elegante motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu çevirdiğimde motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz...
Merhaba, Mondial 125 ZN model motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu çevirdiğimde motorun devri artmıyor, hiçbir tepki...
Merhaba, Kymco Agility Delivery 125i motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motor istediğim hızda ilerlemiyor ve güçsüz bir şekilde...
Merhaba, Allegro Motoran motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu çevirmeme rağmen motor devri artmıyor ve hareket etmiyor....
Arora AR 100-19 Elegant motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu çevirsem de motorun devri artmıyor ve ilerlemiyor....
Merhaba, Mondial 100 UKH motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motor tepki vermiyor ve gaz vermeyi reddediyor. Bu durum...
Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gaz kolunu çevirsem de motorun devri yükselmiyor...
Muhtemelen gaz kablosunda bir sorun olabilir, bu durumda bir tamirciye göstermeniz en iyisi olacaktır. Gaz kablosunun bağlantılarını kontrol etmek de faydalı olabilir.
125 RT’nin gaz vermemesi sorununun nedeni genellikle karbüratör veya yakıt hattıyla ilgili olabilir. Öncelikle karbüratörü temizlemeyi veya yakıt hattını kontrol etmeyi deneyebilirsin. Eğer sorun devam ederse, bir servise göstermen en iyi seçenek olabilir.