Beta motosikletimde sürekli yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motosikletimi kullandıktan sonra altında her seferinde yağ lekeleri görüyorum. Bu durum beni oldukça...
Merhaba arkadaşlar, Salcano Altay 125 motosikletimde bir süredir yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motosikleti kullandıktan sonra alt kısımda yağ lekeleri oluştuğunu...
Merhaba, Mondial 150 KN motosikletimde motor bölgesinde yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdıktan sonra yağ damlalarının alt kısmından süzüldüğünü fark...
Merhaba, Jawa 350 Twin Sport sahibiyim ve motosikletimde yağ sızıntısı problemi yaşıyorum. Özellikle motoru çalıştırdıktan sonra alt kısımdan yağ damlamaları...
Merhaba, AS 125 T 21 motosikletimde yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Son zamanlarda motosikletin alt kısmında yağ lekeleri fark etmeye başladım....
Merhaba arkadaşlar, Jawa 250 Classic motosikletimde son zamanlarda yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Özellikle motosikleti çalıştırdıktan sonra yağ damlalarının motorun altından...
125 SFS motosikletimde yağ kaçağı sorunu yaşıyorum. Özellikle motorun alt kısmında yoğun bir yağ sızıntısı var ve bu durum beni...
Arora AR 03Z 250 motosikletimde son zamanlarda motorun alt kısmında yağ sızıntısı sorunuyla karşılaşıyorum. Motosikletimi kullandıktan sonra altında yağ lekeleri...
Jawa 350 Twin Sport motosikletimde yağ kaçağı sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdıktan kısa bir süre sonra alt kısımdan yağ sızıntısı oluşmaya...
Merhaba, AS 150 T 19 A model motosikletimde motorun alt kısmından yağ sızıntısı yaşıyorum. Motosikleti kullandıktan sonra altında yağ lekeleri...
Benim Jawa 350 Twin Sport motosikletimde sürekli yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motosikleti kullandıktan sonra altında yağ lekeleri oluşuyor ve sürekli...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC-F Six Days motosikletimde yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdıktan sonra alt kısımdan hafif yağ damlaları...
Yakın zamanda aldığım Mondial 125 RR motosikletimde yağ sızıntısı problemi yaşıyorum. Motosikletimi kullandıktan sonra altında yağ lekeleri fark ettim ve...
Jawa 250 Laser motosikletimde son zamanlarda yağ sızıntısı problemi yaşıyorum. Motosikletimi kullandıktan sonra alt kısmında birikmiş yağ lekeleri fark ettim...
Merhaba, KTM 350 SXF motosikletimde bir süredir yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdıktan sonra alt kısımda yağ lekeleri oluşmaya başladı...
Yağ sızıntısı sorununu gidermek için öncelikle motosikletin yağ filtresini kontrol etmeyi unutma.
Yağ sızıntısı genellikle contalardan veya hortumlardan kaynaklanır. Motoru temizleyip sızıntının kaynağını bulabilir ve sızıntı yapan parçayı değiştirebilirsin.