C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

250 EXC Six Days Gaz Kelebeği Sorunu

12 görüntülenme 20.11.2025 20:30 yavuz.Oncu36
Merhaba, KTM 250 EXC Six Days model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açma kapama esnasında takılma ve düzensiz çalışma sorunu yaşıyorum. Motor titremeleri ve performans düşüşleri de bu sorunla birlikte ortaya çıkıyor. Sorunu gidermek için ne yapabileceğim konusunda yardımınızı bekliyorum. Yaşadığım bu sorun beni oldukça rahatsız ediyor ve motosikletimi kullanırken güvenlik endişesi yaratıyor. Umuyorum ki bir çözüm bulabiliriz. Teşekkürler.

Yorumlar

K
koral.gursoy67
17.02.2025 14:59

Aracınızın gaz kelebeği sorununu çözmek için öncelikle kelebek vanasını temizleyerek ve gerekirse ayarlayarak kontrol edebilirsiniz.

B
barkan.taskin52
17.02.2025 15:05

250 EXC Six Days'ın gaz kelebeği sorunuyla karşılaşan birçok KTM sürücüsü var. Sorunu çözmek için öncelikle gaz kelebeğinin temizliğini yapmanız ve ardından bağlantı noktalarını kontrol etmeniz önemli. Eğer sorun devam ederse KTM yetkili servisine başvurmanızda fayda var.

B
burkay.guven89
18.02.2025 07:14

250 EXC Six Days modelindeki gaz kelebeği sorunu genellikle kirlenme veya sıkışma nedeniyle oluşabilir. Gaz kelebeğini temizlemek veya gerekirse değiştirmek sorunu çözebilir. Umarım bu öneri işine yarar