C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

250 MR Destro Vites Geçişinde Sorun Yaşıyorum

8 görüntülenme 20.11.2025 20:30 ebru.yukselen70
Merhaba, Mondial 250 MR Destro motosikletimde vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda geçişte zorlanıyorum ve bazen vites atlamaları yaşıyorum. Sorun özellikle hızlı ve agresif sürüşlerde daha belirgin hale geliyor. Bu durum beni sürüş deneyimimde olumsuz etkiliyor ve güvenlik endişesi yaratıyor. Bu sorunla karşılaşan veya çözüm önerisi olan var mı acaba? Teşekkürler.

Yorumlar

M
mumin.esen58
23.02.2025 23:23

250 MR Destro'nuzdaki vites geçiş sorununu çözmek için öncelikle debriyaj ayarını kontrol etmenizi öneririm. Ardından zincir ve dişlileri kontrol ederek gerekli yağlamayı yapabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, bir motosiklet servisine danışmanızda fayda var.

C
caner.karakaya24
24.02.2025 05:16

250 MR Destro'nun vites geçişinde yaşadığınız sorunun sebebi genellikle zincir ve dişlilerin aşınmasından kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle bu parçaların kontrol edilmesi ve gerekirse değiştirilmesi önemli olacaktır. Ayrıca, zincirin gerginliğinin doğru ayarlanması da sorunu çözebilir. Umarım bu öneriler sorununuzu çözmenize yardımcı olur.

K
kivanc.bozdogan86
24.02.2025 05:54

250 MR Destro'nun vites geçişinde yaşadığınız sorun, muhtemelen debriyaj ayarlarıyla ilgili olabilir. Debriyajı kontrol ettirerek sorunu çözebilirsiniz.