C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Alfa Romeo 155te Yaşanan Süspansiyon Problemi

7 görüntülenme 20.11.2025 20:30 engin.eroglu58
Alfa Romeo 155 model aracımda son zamanlarda süspansiyonla ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Özellikle virajlarda ve hızlı düz yollarda sürüş esnasında araçta anormal bir sallantı hissediyorum. Bu durum hem konforumu olumsuz etkiliyor hem de güvenliği riske atıyor. Araçta yapılan kontrollerde süspansiyon sisteminde herhangi bir gözle görülür sorun bulunamadı, ancak sorun hala devam ediyor. Bu durum beni oldukça endişelendiriyor ve aracımın performansını olumsuz etkiliyor. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşayan varsa paylaşımlarını bekliyorum.

Yorumlar

A
adem.Ozturk23
05.02.2025 02:46

Aracınızın süspansiyonunda yaşanan sorunun nedeni genellikle amortisörlerin yıpranması olabilir, bir uzmana kontrol ettirmenizi öneririm.

K
kubilay.kocabey52
05.02.2025 09:47

Merhaba, Alfa Romeo 155'in süspansiyon problemi oldukça yaygın bir sorun. Bu tür durumlarda genellikle önce süspansiyon sistemindeki parçaların kontrol edilmesi ve gerekirse değiştirilmesi önerilir. Uzman bir servis tarafından detaylı bir inceleme yaptırmanızı tavsiye ederim.

D
demir.bayrak35
05.02.2025 16:07

Aracınızda yaşadığınız süspansiyon problemiyle ilgili olarak uzman bir servise danışmanızı öneririm. Alfa Romeo 155'in süspansiyon sistemi oldukça hassas olduğundan, profesyonel bir bakım gerekebilir. Bu şekilde sorunun kök nedenini bulup, doğru bir şekilde çözüm sağlayabilirsiniz.