Merhaba, Arora Boss 125 motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu açmama rağmen motorun tepki vermediğini fark ettim....
Merhaba arkadaşlar, Arora Alfa 110 motosikletimde bir sorunla karşı karşıyayım. Son zamanlarda gaz verirken aniden güç kesintisi yaşıyorum ve motosiklet...
Merhaba, Arora AR 100T 2A Special motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çekildiğinde motorun gaz almaması nedeniyle hareket edemiyorum. Motoru...
Merhaba, Arora AR 06Z 250 motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu bir dirençle karşılaşıyor ve gaz veremiyorum....
Merhaba, Arora AR 150T-N2 nostalji motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz verme konusunda bir problemle karşılaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 06Z 250 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda ciddi bir sıkıntı var. Motoru çalıştırdığımda gaz...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 100T-2B İnci motosikletimde bir sorunla karşı karşıyayım. Gaz verdiğimde motor istediğim hızda gitmiyor ve güçsüz bir...
Arora AR 180-19 ARS motosikletinizde gaz vermeme sorunu yağ veya hava filtresinin tıkanmış olabileceğini gösterebilir, bu parçaları kontrol etmenizde fayda var.
Arora AR 180-19 ARS motosikletinizin gaz vermemesi sorununun nedeni genellikle karbüratördeki tıkanıklıktan kaynaklanır. Öncelikle karbüratörü temizlemeyi deneyebilir veya bir uzmana göstererek kontrol ettirebilirsiniz. Ayrıca hava filtresini de kontrol etmekte fayda var, temiz olmadığında benzer sorunlar ortaya çıkabilir.