Merhaba, RKS Blazer 50 motosikletimde son zamanlarda bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermemeye başladı. Gaz kolu tam gaz verme...
Merhaba arkadaşlar, RKS Blade 350 Pro motosikletimde son zamanlarda bir sorunla karşılaştım. Gaz kolu açıldığında motora yeterli güç verilmiyor gibi...
Merhaba, Beverly 125 motosikletimde son zamanlarda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gazı açmama rağmen beklenen hız ve gücü alamıyorum....
Merhaba arkadaşlar, RKS 125R motosikletimde bir sorunla karşı karşıyayım. Gazı açtığımda motosiklet bir türlü hızlanmıyor, sanki gaz almıyormuş gibi bir...
Merhaba, RKS Blackster 250i motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motosiklet gaza istediğim kadar tepki vermiyor...
Merhaba arkadaşlar, AR 50 Special motosikletimde bir sorunla karşı karşıyayım. Gaz verdiğimde motorun tepki vermediğini fark ettim. Motor çalışıyor ancak...
Merhaba arkadaşlar, Arora Alfa 110 motosikletimde bir sorunla karşı karşıyayım. Son zamanlarda gaz verirken aniden güç kesintisi yaşıyorum ve motosiklet...
Merhaba, Alfa 50 motosikletimde son zamanlarda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal şekilde çalışıyor ancak gaz kolu herhangi bir...
Merhaba, Jawa 300 CL motosikletimde bir sorunla karşı karşıyayım. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz vermemeye başladı. Gaz kolu tam gaz konumunda bile...
Merhaba, AS 150-12 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz verme konusunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu hareket ettikçe motor...
Merhaba arkadaşlar, Belville 200i ABS model motosikletimde bir sorunla karşı karşıyayım. Gaz verdiğimde motosiklet aniden tepki vermiyor ve ilerlemiyor. Bu...
Merhaba, KTM 400 LC4 EGS model motosikletimde E gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu boşta iken gaz vermiyor,...
Merhaba, Kanuni Bora 125 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz vermeme sorunuyla karşı karşıyayım ve bu durum beni oldukça endişelendiriyor. Motoru...
Merhaba arkadaşlar, Yuki Active 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermememe rağmen motorun hızlanmaması...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 150 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu normal şekilde...
Merhaba, AS 100-8 motosikletimde bir sorunla karşı karşıyayım. Son zamanlarda gaz verme konusunda bir problem yaşıyorum. Motosikletim çalışır durumda ancak...
Merhaba arkadaşlar, Peugeot Belville 200i ABS motosikletimde bir sorunla karşı karşıyayım. Gazı açtığımda motor tepki vermiyor ve ilerlemiyor. Bu durum...
Merhaba, KTM 250 EXC motosikletimde son zamanlarda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motor istediğim hızda gitmiyor ve güçsüz...
Motosikletin gaz vermeme sorununun sebebi muhtemelen karbüratördeki tıkanıklıktır, karbüratör temizliği yaptırmanı öneririm.
Motosikletinizin gaz vermemesi sorununun nedeni genellikle yakıt hattındaki tıkanıklık olabilir. Yakıt hattını kontrol ederek temizlemeyi deneyebilir veya en yakın servise götürerek profesyonel bir kontrol yaptırabilirsiniz.
Motosikletin gaz vermeme sorununun sebebi muhtemelen yakıt hattında bir tıkanıklıktan kaynaklanıyor olabilir, yakıt hattını kontrol etmeyi deneyebilirsin.