Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 Aggressive motosikletimin gaz kolu bir süredir sıkıntı çıkarıyor. Gazı açarken zorlanıyorum ve zaman zaman takılıp kalıyor....
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility S 125 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu açtığımda motor bir türlü istediğim hızda gitmiyor. Gaz...
Mondial 125 MX Grumble motosikletimde bir süredir gaz verme sorunu yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motor istediğim hızda gitmiyor ve gaza...
Merhaba, AR 100T-2B İnci motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken bir türlü istediğim hızı alamıyorum. Motor çalışıyor ancak gaz yaptığımda...
Merhaba arkadaşlar, Apricot 125 motosikletimde son zamanlarda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motorun gaz almaması gibi bir durumla karşılaşıyorum....
Merhaba, Mondial 125 MX Grumble motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken motor bir türlü istediğim hızda tepki vermiyor. Özellikle yokuş...
Merhaba, motosikletim olan AS 100-7 Turkcub bir süredir gaz vermeme sorunu yaşıyor. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba, Arora AR 50-10 Toros model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz vermemeye başladı. Gaz kolu tamamen açık olmasına...
Merhaba, Zontes 125 M motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz vermeme sorunuyla karşılaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu çeviriyorum ancak...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 MH Drift model motosikletimde son zamanlarda motor performansıyla ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlara çıktığımda...
Merhaba arkadaşlar, AS 150-12 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu...
Merhaba, Mondial 150 RN motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor bir türlü hızlanmıyor ve güçsüz kalıyor. Motor çalışmaya devam...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 125i’da gaz kolu sorunu yaşıyorum. Gaz kolu, istediğim hızda seyir halindeyken ani bir şekilde gevşeyerek...
Mondial 100 MFM motosikletimi çalıştırdığımda gaz vermiyor. Motoru çalıştırdığımda normal şekilde çalışıyor ancak gaza bastığımda motorun devri düşüyor ve stop...
Merhaba arkadaşlar, Bannry 125 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken bir türlü istediğim hıza ulaşamıyorum. Motor normal çalışıyor gibi görünüyor...
Merhaba, motosikletim Arora AR 100T 2A Special bir süredir gaz vermeme sorunu yaşıyor. Motosikleti çalıştırdığımda gaz veriyormuş gibi ses geliyor...
Merhaba, Zealsun 125 GY motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, bir süredir sıkışıp kalmaya başladı ve düzgün çalışmıyor....
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 100-7 motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz açtığımda motorun tepki vermesi gecikmeli oluyor...
Araç gaz vermeme sorunu yaşıyorsa, öncelikle hava filtresini kontrol etmen önemli olabilir. Ayrıca yakıt hattını ve karbüratörü de kontrol etmek sorunu çözebilir. Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, en iyisi bir uzmana göstermek olabilir.
Merhaba, gaz vermeme sorununun sebebi olası bir yakıt akışı problemi olabilir. Öncelikle yakıt hattını ve filtresini kontrol etmeni tavsiye ederim. Ayrıca, karbüratörün temizliğini yaptırmak da sorunu çözebilir. Umarım bu öneriler sorununu çözmen konusunda sana yardımcı olur.