C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

AS 125 T 21 Motosiklet Gaz Vermiyor

8 görüntülenme 20.11.2025 20:30 sadi.okan58
Merhaba, motosikletim AS 125 T 21 modeli ve son zamanlarda gaz verme konusunda ciddi sorunlar yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gaz vermeye başlamıyor ve bir türlü hızlanamıyorum. Sorun özellikle düşük devirlerde ortaya çıkıyor ve zamanla artıyor gibi hissediyorum. Bu durum beni oldukça endişelendiriyor çünkü güvenliği de riske atabilir. Motosikletimi ne kadar kullansam da bu sorun devam ediyor ve bir türlü çözüm bulamıyorum. Bu durum beni oldukça sinirlendiriyor çünkü motorumun performansının düşmesine neden oluyor. Umarım bu sorunun üstesinden gelmenin bir yolu vardır.

Yorumlar

C
caner.sozen18
15.02.2025 20:52

Araç gaz vermeme sorunu yaşıyorsa, öncelikle hava filtresini kontrol etmen önemli olabilir. Ayrıca yakıt hattını ve karbüratörü de kontrol etmek sorunu çözebilir. Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, en iyisi bir uzmana göstermek olabilir.

A
arslan.gencay12
16.02.2025 02:40

Merhaba, gaz vermeme sorununun sebebi olası bir yakıt akışı problemi olabilir. Öncelikle yakıt hattını ve filtresini kontrol etmeni tavsiye ederim. Ayrıca, karbüratörün temizliğini yaptırmak da sorunu çözebilir. Umarım bu öneriler sorununu çözmen konusunda sana yardımcı olur.