Aracım Chery Taxim 1.6 modeli ve vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle vitesi yükseltirken veya düşürürken gecikmeler oluyor ve viteslerin düzgün...
Merhaba, Arora Boss 125 model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı yaşıyorum ve vitesler...
Merhaba arkadaşlar, 2012 Cadillac Seville model aracımda son zamanlarda vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değişimlerinde gecikmeler ve...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 100-8 Sport motosikletimde vites geçiş problemi yaşıyorum. Özellikle hızlanırken ya da yokuş yukarı çıkarken viteslerde sıkıntı...
Merhaba, Salcano Altay 100 model motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum ve vites...
Merhaba, motosikletimde Mondial 150 UT modelinde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçerken sık sık takılma ve...
Merhaba, AS 150 T 5A model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 3. ve 4. viteste geçiş yaparken sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba, AS 150 T1 motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçişlerde sık sık vitesin boşa düştüğünü...
125 Superboy’un vites geçişleri sırasında sıkıntı yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken zorlanıyor ve bazen atlayarak geçiş yapıyor. Bu...
Merhaba, Kuba Ajax 150 motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 3. vitesten 4. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yükseltmeye çalıştığımda...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 100-B modelinde bir süredir vites değiştirme sırasında zorluk yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçişlerde sıkıntı...
175 Masti X model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık geçişlerde zorlanıyorum ve...
Merhaba, son zamanlarda Jawa 125 Sport motosikletimde vites geçişlerinde bazı sorunlar yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken sık sık takılma...
Merhaba, Mondial 100 UKH motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle ikinci vitesten üçüncü vitese geçişte sıkıntı yaşıyorum. Vites değiştirmeye çalıştığımda...
125 MG Sport model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık zorlanıyor ve takılmalar...
Merhaba, Zontes 310 Xte yaşadığım vites geçiş sorunu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Motosikletimi kullanırken özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde zorlanıyorum....
Geçen gün KTM 390 RC motosikletimde vites geçişinde sorun yaşıyorum. Özellikle 1. vitesten 2. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yükseltmeye...
Alfa Romeo 155 model aracımda son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra yeniden hızlanırken vitesi yükseltirken zorlanıyorum....
Vites geçiş sorununun kontrol edilmesi için debriyaj ayarlarını gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Merhaba, AS 150 T 19 A model motosikletinizde yaşadığınız vites geçiş sorunu için öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse, şanzıman yağı seviyesini kontrol edip gerekirse değiştirmenizde fayda var. Son çare olarak, vites kutusundaki dişlilerin durumunu gözden geçirmek için bir uzmana danışabilirsiniz. Umuyorum sorununuzu kısa sürede çözebilirsiniz.