C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Avenger Street 150 Gaz Kelebeği Sorunu

10 görüntülenme 20.11.2025 20:30 mumin.esen58
Merhaba, Avenger Street 150 motosikletimin gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kelebeği düzgün çalışmıyor ve motorun devri sürekli olarak dalgalanıyor. Bu durum özellikle hızlanma esnasında rahatsızlık verici olabiliyor. Sorunu halletmek için birkaç servise danıştım ancak henüz net bir çözüm bulamadım. Bu konuda yaşanan benzer deneyimleri paylaşan var mı acaba? Teşekkürler.

Yorumlar

F
fikri.berberoglu96
04.02.2025 01:29

Gaz kelebeği sorunu genellikle kirli veya tıkalı bir hava filtresinden kaynaklanabilir, bu yüzden hava filtresini düzenli olarak kontrol etmekte fayda var. Ayrıca gaz kelebeğinin temizlenmesi veya ayarlanması gerekebilir, bu konuda bir uzmandan destek alabilirsiniz.

T
tolgahan.dagli25
04.02.2025 01:45

Merhaba, Avenger Street 150 gaz kelebeği sorunuyla ilgili olarak öncelikle gaz kelebeği bağlantılarını kontrol etmenizi öneririm. Eğer bağlantılarda bir sorun yoksa, gaz kelebeği sensörünü kontrol ettirerek sorunun kaynağını belirleyebilirsiniz. Son olarak, gaz kelebeği sensörü veya bağlantılarında bir arıza tespit ederseniz, profesyonel bir servisten destek almanızı öneririm.