C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Benelli 752 S Gaz Kilidi Sorunu

10 görüntülenme 20.11.2025 20:30 Cagan.Inceler37
Merhaba arkadaşlar, Benelli 752 S motosikletimde son zamanlarda gaz kilidinin sorunlu olduğunu fark ettim. Gazı açtığımda kilidin düzgün bir şekilde kapanmadığını ve istediğim hızda sabitlenmediğini gözlemliyorum. Bu durum özellikle uzun yolculuklarda oldukça rahatsızlık verici olabiliyor. Sorunu çözmek için farklı yöntemler denedim ancak henüz kalıcı bir çözüm bulamadım. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşamış olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Yorumlar

N
necla.guler78
18.02.2025 07:19

Benelli 752 S'nin gaz kilidi sorunuyla karşılaşanlar için önerim, öncelikle gaz kablosunun bağlantılarını kontrol etmeleri. Ardından, gaz kelebeğinin temizlenmesi ve yağlanması gerekebilir. Eğer sorun devam ederse, yetkili bir servisten destek almak en doğru adım olacaktır.

N
nedim.isin14
18.02.2025 18:39

Benelli 752 S'nin gaz kilidi sorunuyla ilgili yaşadığın sıkıntıyı anlıyorum. Bu tür durumlarda genellikle gaz kabını ve hortum bağlantılarını kontrol etmek faydalı olabilir. Ayrıca bir servis merkezine danışarak detaylı bir inceleme yaptırmanı öneririm.

S
sancar.tamerkan26
18.02.2025 21:52

Gaz kilidi sorunu genellikle kirli veya sıkışmış gaz kabına bağlı olabilir, öncelikle gaz kabını kontrol etmekte fayda var. Eğer sorun devam ederse yetkili servisten destek alabilirsiniz.