C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Chrysler 300 C Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum

8 görüntülenme 20.11.2025 20:30 okan.civelek28
Aracım Chrysler 300 C'nin vites geçişlerinde bir süredir sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites geçişlerinde titreme ve geçişler arasında gecikme yaşıyorum. Bu durum sürüş konforumu oldukça olumsuz etkiliyor. Sorunun kaynağını anlamak ve çözüm bulmak için ne yapmam gerektiğini merak ediyorum. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşayan var mı?

Yorumlar

C
cemsit.civelek58
17.02.2025 19:20

Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle şanzıman yağı seviyesini kontrol ettirmenizde fayda var. Eğer yağ seviyesi normal ise, mekanik bir problem olabileceğinden uzman bir servise danışmanız önemli olacaktır.

K
kivanc.dikbas80
18.02.2025 03:38

Aracınızın vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız öncelikle vites yağı seviyesini kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca vites kutusunun bakımının yapılması gerekebilir. Eğer sorun devam ederse uzman bir servisten destek almanızda fayda var.

S
suha.uyanik61
18.02.2025 16:55

Chrysler 300 C'nin vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle şanzıman yağı seviyesini kontrol etmenizi öneririm. Eğer yağ seviyesi normal ise, vites kutusunun bakımı ve ayarları için yetkili servise başvurmanızda fayda var. Bazen basit bir ayar sorunu bile bu tür sorunlara yol açabiliyor.