C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

KTM 1290 Super Adventure S Gaz Kelebeği Sorunu

7 görüntülenme 20.11.2025 20:30 turan.soydas74
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure S motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motosikletin güç vermesinde ani düşüşler oluyor ve istikrarsız bir gaz tepkisi alıyorum. Bu durum özellikle virajlarda ve hızlanmaya çalışırken oldukça tehlikeli olabiliyor. Sorunun kaynağını bulamadım ve çözüm konusunda da pek fikrim yok. Benzer bir sorun yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı acaba? Teşekkürler.

Yorumlar

I
Irem.koklu17
24.02.2025 09:53

Bu sorun genellikle gaz kelebeğindeki kirlenme veya bağlantı sorunlarından kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle gaz kelebeği ve bağlantı noktalarını detaylıca temizleyerek kontrol etmeni öneririm. Eğer sorun devam ederse, yetkili bir servisten yardım alman en doğru seçenek olacaktır.

B
barkan.bostanci20
24.02.2025 10:32

Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S modelinde gaz kelebeği sorunuyla karşılaşan birçok sürücü var. Bu sorunu çözmek için öncelikle yetkili servise başvurmanızı öneririm. Genellikle bu tür sorunlar garanti kapsamında çözülebiliyor. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür, keyifli sürüşler

M
mustafa kemal.turan85
25.02.2025 05:36

Gaz kelebeği sorunu genellikle kirli hava filtresinden kaynaklanabilir, hava filtresini kontrol etmekte fayda var.