Merhaba, KTM 250 SXF model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve gaz tepkisi alamıyorum. Bu...
Merhaba arkadaşlar, KTM 350 SXF motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi çok yavaş oluyor...
Merhaba, KTM 250 SXF model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği takılı kalıyor ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 SXF motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği takılı kalmış...
Merhaba arkadaşlar, KTM 350 SXF motosikletimde bir süredir gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikmeli...
Merhaba arkadaşlar, KTM 450 SXF motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken düzensizlikler oluyor ve motor...
Merhaba arkadaşlar, KTM 450 SXF motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve gaz yemiş...
Merhaba, KTM 450 SXF motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda gecikmeli bir tepki alıyorum ve motor istediğim...
KTM 250 SXF’nin gaz kelebeği sorununu çözmek için öncelikle kelepçeleri kontrol etmeyi unutma, sıkışma veya kirlenme olabilir.
Bazı KTM 250 SXF modellerinde gaz kelebeği sorunuyla karşılaşabiliyorsun. Bu durum genellikle temizlik veya ayar sorunundan kaynaklanır. Gaz kelebeğini kontrol ettirerek ve gerekli temizlik veya ayarı yaptırarak sorunu çözebilirsin.