Merhaba arkadaşlar, KTM 990 Adventure motosikletimde şanzıman ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde gıcırtı ve zorlanma...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde şanzımanla ilgili bir problem yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda vites geçişlerinde gecikmeler ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1190 Adventure R motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde aşırı bir sarsıntı ve gıcırdama...
Merhaba arkadaşlar, KTM 950 Adventure motosikletimde son zamanlarda vitesle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda KTM 1090 Adventure model motosikletimde vites geçişlerinde sorunlar yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken ve indirirken...
Merhaba arkadaşlar, KTM 390 Adventure’ımın vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltmeye çalışırken sık sık takılıp kalıyor...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1050 Adventure motosikletimde bir şanzıman sorunu yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gecikmeler ve takılmalar meydana geliyor. Bu durum...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1050 Adventure motosikletimde vites geçişleri sırasında ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık...
Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, debriyaj ayarını kontrol ettirmeniz ve gerekirse ayarlatmanız önemli olabilir.
Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarını kontrol etmenizde fayda var. Eğer sorun devam ederse, vites kutusunun genel bir bakımını yaptırmanızı öneririm.
Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, debriyaj ayarlarını kontrol ettirmeyi düşünebilirsiniz.