C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Mondial 100 Ardour Gaz Kolu Sorunu

11 görüntülenme 20.11.2025 20:30 baran.gur87
Merhaba, Mondial 100 Ardour motosikletimin gaz kolu bir süredir sıkıntılı çalışıyor. Gaz verirken düzensizlikler yaşıyorum ve istediğim hızı sağlayamıyorum. Bu durum özellikle uzun yolculuklarda beni oldukça zorluyor. Gaz kolu sorununun neden kaynaklandığını anlamak ve çözüm bulmak için yardımınızı bekliyorum. Benzer bir sorun yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı? Teşekkürler.

Yorumlar

F
firat.gunduz21
02.02.2025 15:23

Bu tip gaz kolu sorunlarında genellikle kolu yağlamak veya gerekirse değiştirmek işe yarayabilir. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.

O
orhan kemal.tokuc78
03.02.2025 02:21

Mondial 100 Ardour'un gaz kolunda yaşadığınız sorun, genellikle kirlenme veya aşınmadan kaynaklanabilir. Öncelikle gaz kolu ve bağlantı noktalarını temizleyip yağlamanızı öneririm. Eğer sorun devam ederse, mekanik bir arıza olabilir ve bu durumda profesyonel bir tamirciye danışmanız önemlidir.

G
giray.Ozen65
03.02.2025 07:18

Araçlarımızın güvenliği için en önemli parçalardan biri olan gaz kolu sorunuyla karşılaşmak gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Bu tür durumlarda öncelikle yetkili servise başvurmanızı tavsiye ederim. Profesyonel yardım almak sorunu daha hızlı ve etkili bir şekilde çözmenize yardımcı olacaktır.