Merhaba, Mondial 150 ZC motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda, gaz kolu çevirdiğimde motorun tepki vermediğini...
Merhaba, Mondial 125 Lavinia Pro motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermeme sorunu ortaya çıkıyor ve gaz kolu...
Merhaba, Mondial 100 Hyena motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gazı açtığımda motor bir süre sonra gaz almıyor ve...
Merhaba, Mondial 125 Elegante motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu çevirdiğimde motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz...
Merhaba, Mondial 125 RT model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz verirken bir direnç hissediyorum ve gaz tepkisi çok...
Merhaba, Mondial 110 FT motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz vermemeye başladı ve motor çalışmıyor. Özellikle sabahları ve soğuk havalarda bu...
Merhaba, Mondial 150 Masti motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme esnasında motor istediğim hızda gitmiyor ve performans düşüşü yaşıyorum. Bu...
Merhaba, Mondial 125 Elegante motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Elektrik aksamını kontrol ettim...
Merhaba, Mondial 50 BeeStreet motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum ve motosiklet istediğim hızı sağlayamıyor. Bu...
Merhaba, Mondial 100 SFC Automatic X model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda bir problem var gibi görünüyor. Motosiklet...
Merhaba, Mondial 125 Prostreet motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gaz kolu boşa dönüyor ve motor devrini artırmıyor. Bu...
Merhaba, Mondial 125 Skuty motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda bir problem var gibi görünüyor. Motor çalışırken gaza bastığımda...
Merhaba, Mondial 125 MG Sport motosikletimde son zamanlarda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor ancak gaz...
Muhtemelen karbüratörde tıkanıklık olabilir, bir tamirciye göstermen en iyisi olacaktır. Karbüratör temizliği sorunu genellikle çözecektir.
Benzin filtresini kontrol etmeni öneririm, kirli olabilir. Ayrıca karbüratördeki hava-gaz karışımını da kontrol etmek faydalı olabilir. Eğer sorun devam ederse bir tamirhane kontrol etmelisin.