Motosikletimi her çalıştırmaya çalıştığımda marş motoru bir türlü devreye girmiyor. Elektrik var, ancak motoru çalıştıramıyorum. Sorunun neden kaynaklandığını anlamak için birkaç kez denedim, fakat sonuç değişmiyor. Bu durum beni oldukça endişelendiriyor ve motosikletimi kullanamıyorum. Yaşadığım bu marş motoru sorunu beni gerçekten çileden çıkarıyor. Yardımınızı bekliyorum.
Otomobil Soruları, Blog Yazıları ve Gerçek Deneyimler
Merhaba, Mondial 125 MG Sport’un marş motoru sorunuyla ilgili olarak öncelikle akünün bağlantılarını kontrol etmeni öneririm. Eğer bağlantılarda bir sorun yoksa marş motorunun kendisini kontrol ettirmen faydalı olabilir. Son olarak, marş motorunun çalışmasını engelleyen başka bir mekanik sorun olup olmadığını da gözden geçirmekte fayda var. Umarım sorununu çözebilirsin
Merhaba, marş motoru sorunu genellikle aküden kaynaklanır. Öncelikle akü bağlantılarını ve akünün durumunu kontrol etmenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse marş motorunun kendisini veya devreleri kontrol ettirmeniz gerekebilir. Umarım sorunu kısa sürede çözebilirsiniz.