Merhaba, Mondial 50 ZNU ec model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gazı açtığımda motorun tepki vermediğini fark ettim....
Merhaba, Mondial 150 RN model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz kolu tam açıkken...
Merhaba, Mondial 100 MFM model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu hareket etmiyor ve motorun devri yükselmiyor....
Merhaba, Mondial 50 SFC model motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor ancak gaza bastığımda gaz...
Merhaba, Mondial 100 SFC Automatic X model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda bir problem var gibi görünüyor. Motosiklet...
Merhaba, Mondial 150 RF model motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu açmama rağmen motorun devri...
Merhaba, Mondial 150 ZAT model motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor ancak gaza bastığımda hiçbir...
Aracınızın karbüratörünü kontrol etmenizi öneririm, belki temizlenmesi veya ayarlanması gerekebilir. Ayrıca hava filtresini de kontrol etmek faydalı olabilir.
Mondial 150 RE’nin gaz vermemesi sorununu kontrol etmek için öncelikle karbüratörü temizlemenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse, bir motosiklet tamir ustasına danışmanızda fayda var.
Karbüratörün temizlenmesi veya ayarlarının kontrol edilmesi sorununu çözebilir. Uzman bir servise giderek detaylı bir kontrol yaptırmanız faydalı olacaktır.