Merhaba, Mondial Air Time motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kelebeği düzgün bir şekilde tepki vermiyor ve motorun...
Merhaba, Mondial 100 Masti X motosikletimin gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açık pozisyonda kalıyor ve motor sürekli...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 250i Buccaneer motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun gaz almaması ve sürekli düşük devirde...
Merhaba, Mondial 150 Argent motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça yavaş ve düzensiz oluyor. Motor devri...
Merhaba, Mondial 250i Buccaneer motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği, hızlanma esnasında gecikmeler ve düzensiz tepkiler...
Merhaba, Mondial 150 MH Drift motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun hızının düşmesi ve istikrarsız çalışması gibi...
Merhaba, Mondial 125 Drift L CBS motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeğinin açılıp kapanması sırasında düzensizlikler oluyor ve motor...
Merhaba, Mondial 100 MG Sport motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motorun tepkisi gecikiyor ve düzensiz çalışıyor....
Merhaba, Mondial 175 Masti X model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun istenilen hızda tepki vermemesi ve...
Merhaba, Mondial 151 RS motosikletimin gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun düzensiz çalıştığını ve performansın...
Merhaba, Mondial 100 UAG sahibiyim ve son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği ani şekilde kapanıp...
Merhaba, Mondial 150 ZNX model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motorun devri aniden düşüyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 100 URT motosikletimde bir sorunla karşılaşıyorum. Gaz kelebeği sürekli takılıp kalıyor ve gaz verme konusunda sorun yaşıyorum....
Merhaba, Mondial 100 Masti X model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği, hızlanma sırasında düzensiz çalışıyor ve motor performansını...
Merhaba, Mondial 150 Sentor motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun istemsiz şekilde hızlanması ve düzensiz çalışması gibi...
Merhaba, Mondial 100 UAG motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve motor devri istenilen...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 150 Z-ONE motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gazı açtığımda motorun tepkisi çok yavaş oluyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 150 MG King model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği zaman zaman takılıp kalıyor ve motorun...
Gaz kelebeği sorunu genellikle kirlenmiş veya sıkışmış bir parçadan kaynaklanır, mekanik bir kontrol yaparak sorunu çözebilirsin.