Merhaba arkadaşlar, Peugeot 208 model aracımda vites geçişlerinde bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle hızlanırken veya yavaşlarken vitesi değiştirmem gerektiğinde vitesin...
Merhaba arkadaşlar, Peugeot 508 model aracımda vites geçişlerinde bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle hızlanırken veya yavaşlarken vites değiştirmem gerektiğinde, araç...
Merhaba arkadaşlar, Peugeot 407 model aracımda vites geçişlerinde ciddi bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yokuş yukarı çıkarken veya hızlanırken vites...
Merhaba arkadaşlar, Peugeot 308 model aracımda son zamanlarda vites geçişlerinde gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra tekrar hızlanırken vitesin...
Merhaba, Peugeot 607 model aracımda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra tekrar hızlanırken vites geçişlerinde gecikme ve titreme...
Merhaba, Peugeot 308 aracımda vites kutusu ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gecikmeler yaşıyorum ve vites değiştirirken sarsıntılar...
Bu sorun, genellikle vites kutusundaki sorunlardan kaynaklanır. Öncelikle vites kutusunun kontrol edilmesi ve gerekli bakımların yapılması önemlidir. Ayrıca, debriyaj sisteminin de incelenmesi ve gerektiğinde ayarlamaların yapılması gerekebilir. Bu adımları uygulamadan önce mutlaka yetkili bir servise danışmanız önemlidir.
Bu durum genellikle vites kutusundaki sorunlardan kaynaklanıyor olabilir, bir uzmana göstermenizde fayda var.