Aracım Peugeot Boxer’da vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle ikinci vitese geçerken zorlanıyor ve geçişlerde gecikmeler oluyor. Bu durum sürüş keyfimi...
Aracım Peugeot 607 modeli ve son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaşladığımda veya dur kalk yaparken vites atarken sıkıntı...
Aracım Peugeot 208 modeli ve son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda sert bir şekilde...
Aracım Peugeot Bipper’da vites geçişinde sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci vitesten üçüncü vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi geçirmeye çalıştığımda sert bir...
Aracım Peugeot 605’de vites geçişlerinde gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra tekrar hızlanırken vites değişimlerinde belirgin bir gecikme hissediyorum....
Peugeot 206+ aracımda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçişlerde zorlanıyorum ve sarsıntı hissediyorum. Aynı zamanda vites...
Vites geçişlerinde Peugeot 107 model aracımda sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci vitesten üçüncü vitese geçerken sık sık zorlanıyorum. Vitesi geçirirken sert...
Aracım Peugeot 208 ve son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaşladığımda veya durduğumda vitesi boşa almak veya bir üste...
Peugeot 307 aracımda vites geçişleri sırasında bir sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi değiştirmeye çalıştığımda, vitesler arasında geçiş yaparken sarsıntılar...
Merhaba arkadaşlar, Peugeot 208 model aracımda son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle 1. ve 2. viteste araç sarsıntılı bir...
Peugeot 407 aracımın vites kutusunda bir sorun yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra vitesi değiştirmeye çalıştığımda geçişte zorlanıyor ve gıcır gıcır...
Peugeot 107 model aracımda vites geçişlerinde ciddi bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp hızlanırken vitesi değiştirmem gerektiğinde vites kutusunun tepkisi...
Aracım Peugeot 508’da son zamanlarda vites geçişleriyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda sert bir şekilde...
Vites geçiş sorunu genellikle debriyaj sorunlarından kaynaklanır. Öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol ettirmenizde fayda var, gerekirse debriyaj setini değiştirmeyi düşünebilirsiniz.
Vites geçiş sorununun nedeni genellikle debriyaj sistemindeki sorunlardan kaynaklanır, debriyajı kontrol ettirmeni öneririm.
Vites geçiş sorunu genellikle debriyaj sisteminde yaşanan bir sorundan kaynaklanıyor olabilir, bir uzmana göstermenizi tavsiye ederim.