Merhaba arkadaşlar, Voge 250 GY motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen tutuklaşıyor ve istediğim gibi rahatça...
Merhaba arkadaşlar, Voge 525 DSX motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bir süredir sıkışıp kalmaya başladı ve...
Merhaba arkadaşlar, Voge 525 R motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor ve istediğim gibi rahatça...
Merhaba arkadaşlar, Voge 300 Rally motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu gereksiz yere sıkışıyor ve düzgün çalışmıyor....
Merhaba, Voge 300 DS motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor ve istediğim performansı alamıyorum. Bu...
Merhaba arkadaşlar, Voge 250 GY motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu zaman zaman sıkışıyor ve istediğim şekilde...
Merhaba arkadaşlar, Voge 300 DS motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, zaman zaman takılıp kalıyor ve istediğim...
Voge 300 R’nin gaz kolunda sorun yaşıyorsanız, gaz kablosunu kontrol edip gerekirse yağlayarak sorunu çözebilirsiniz.