C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Zontes 350 Vnin Şanzıman Sorunu

8 görüntülenme 20.11.2025 20:30 ucar.Sen83
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 V motosikletimde son zamanlarda şanzımanla ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırdama sesi geliyor ve bazen vites geçişleri çok zor olabiliyor. Bu durum sürüş keyfimi oldukça olumsuz etkiliyor ve güvenlik endişeleri yaratıyor. Sorunu çözmek için farklı servislere başvurdum ancak henüz kalıcı bir çözüm bulamadım. Bu konuda benzer sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Teşekkürler.

Yorumlar

S
selahattin.isik68
19.02.2025 01:56

Zontes 350 V'nin şanzıman sorunuyla ilgili yetkili servise danışarak detaylı bir kontrol yaptırabilirsin.

E
emin.turkmen36
19.02.2025 03:05

Araçların şanzıman sorunları can sıkıcı olabiliyor. Bu durumda Zontes 350 V'nin şanzımanını profesyonel bir servise göstermeniz en doğru adım olabilir. Uzman bir teknisyenin kontrolü ve gerekli müdahalesi ile sorunun çözüleceğine emin olabilirsiniz.

I
Ismail hakki.kaplan85
19.02.2025 05:29

Zontes 350 V'nin şanzıman sorunuyla ilgili olarak birkaç şey deneyebilirsin. Öncelikle yetkili servise giderek detaylı bir kontrol yaptırman faydalı olabilir. Ayrıca, motor yağı seviyesini ve kalitesini düzenli olarak kontrol etmeyi unutmamalısın. Eğer sorun devam ederse, uzman bir tamirciye danışman en doğru adım olabilir.